מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי
מתכון מנצח, טעים ומעניין להום פרייז – תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ונאפים בתנור עם רוטב מיונז המשולב בקטשופ, צ'ילי וסויה, מוגשים עם שומשום ויוצרים ארוחת ערב טעימה ומשביעה
- חני לוין
- כ"ב ניסן התשפ"א
הום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי צילום: נועם זיגדון
מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 25 דקות.
המצרכים להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי:
- 5 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
- 2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
- צ'לי חריף או פלפל צ'ילי חריף גרוס
- 1 כף גדושה מיונז
- 2 כפות קטשופ
- 1 כף רוטב סויה
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- שמן
אופן ההכנה להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה אפויות ברוטב צ'ילי:
- מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול במים ומלח ומסננים
- מערבבים את המיונז עם יתר המרכיבים ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, שופכים את הרוטב מעל תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש על -200° עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים מפזרים שומשום מעל ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות