גם בריא גם טעים
מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות
ארוחת פרווה ומוצלחת שכל ילד ייהנה ממנה: מתכון לאצבעות דג בקלה הטבולות בביצה טרופה ובקמח, מתובלות בתיבול עדין ובשילוב של ירק קצוץ, יוצרים יחד ציפוי מושלם וטעים במיוחד שפשוט לא תפסיקו לנשנש
- חני לוין
- כ"ב ניסן התשפ"א
אצבעות דג בקלה מטוגנות צילום: נועם זיגדון
מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים לאצבעות דג בקלה מטוגנות:
- 1 ק"ג דג בקלה (פילה מרלוזה)
- 5--6 ביצים
- 4 שיני שום כתוש
- פטרוזיליה קצוצה או יבשה
- פלפל שחור
- כורכום
- 2 כוסות קמח
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לאצבעות דג בקלה מטוגנות:
- השרו את הדג במים וחומץ, הוציאו, סחטו מנוזלים וחיתכו לרצועות.
- שברו את הביצים בקערה עמוקה, הוסיפו את השום הכתוש וערבבו.
- בקערה נוספת נפו את הקמח תבלו והוסיפו את הפטרוזיליה
- הטבילו את הדג בקמח ואחר כך בביצה וטגנו בשמן עמוק משני צדדים, עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות