קליל וטעים
מתכון לרביולי ארטישוק וגבינות בניחוח הגליל
החמץ שהכי התגעגעתם אליו במתכון קליל וטעים שמאחד את הטעמים המיוחדים של איטליה את והניחוחות הנעימים של הגליל • כמו במסעדה בפחות עבודה!
- כתבה מקודמת
- כ' ניסן התשפ"א
רביולי ארטישוק צילום: יח"צ
מתכון לרביולי
מתכון לרביולי ארטישוק וגבינות בניחוח הגליל
מתכון לרביולי
זמן הכנה: 60 דקות
רשימת מצרכים:
1 חבילה רביולי
ארטישוק וגבינות רמי לוי
50 גרם חמאה
כפית אורגנו מיובש רמי לוי
3 כפות שמן זית
10 תחתיות ארטישוק רמי לוי, מופשרות וחתוכות לרבעים
1/2 כוס שמנת לבישול או שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)
ירקות:
2 כוסות עלי בייבי תרד (או תרד ניו זילנדי קצוץ)
2 כפות עלי טימין
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 שיני שום כתושות
להגשה:
50 גרם פרמזן מגורר רמי לוי
עלי פטרוזיליה יפים
50 גרם צנוברים רמי לוי, קלויים
מעט סומק
אופן ההכנה:
- 1.בסיר עמוק מטגנים חמאה, שמן זית, בצלים ושום.
- 2.תוך כדי ערבוב מוסיפים את תחתיות הארטישוק, התרד, האורגנו המיובש, הטימין, המלח והפלפל.
- 3.מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים בכיסוי חלקי 40 דקות.
- 4.מוסיפים חצי כוס שמנת לבישול, מביאים לרתיחה, מערבבים ומוסיפים את הרביולי.
- 5.ממשיכים לבשל 5 דקות ללא כיסוי, מידי פעם בוחשים בזהירות סביב הרביולי עד שהם מבושלים לחלוטין.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות