נשנוש לכל עת
מתכון לחטיפי שקדים ופיסטוק בקלי קלות
אוהבים חטיפי בריאות? הפעם במתכון מיוחד לפסח של שקדים ופיסטוקים הנאפים בתנור ויוצרים ממתקי מלבן טעימים במיוחד שמתאימים לנשנוש בכל עת
- חני לוין
- כ' ניסן התשפ"א
חטיפי שקדים ופיסטוק בקלי קלות צילום: שולמית שחר
מתכון לחטיפי שקדים ופיסטוק בקלי קלות
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לחטיפי שקדים ופיסטוק בקלי קלות:
- 200 גרם שקדים פרוסים מולבנים
- 50 גרם פיסטוק גרוס
- 2 כפות אבקת שקדים
- 3 חלבונים מביצים גודל לארג'
- 4 כפות סוכר
- גרידה מלימון
אופן ההכנה לחטיפי שקדים ופיסטוק בקלי קלות:
- שמים בקערה את כל המצרכים ומערבבים עם כף עד לאיחוד
- משמנים תבניות סיליקון וממלאים בהם את המסה
- (אם אין תבניות סיליקון אפשר לשים מהמסה בתוך מנג'טים קטנים מנייר או להניח תלוליות קטנות על גבי ניר אפיה שמונח על משטח) אופים בחום בינוני (180 מעלות) כרבע שעה
- מצננים ומשחררים מהתבנית
בהצלחה רבה
המתכון מאת: שולמית שחר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות