כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מוצלחת ופריכה במיוחד

מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח

הקינוח הכי מוצלח בפסח היא עוגת שוקולד ופירורים בשכבות, טעימה במיוחד ופריכה, עם הטעם המשובח שהיא תשאיר לכם לא תאמינו שהיא עוגה פסחית

מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח
עוגת שכבות שוקולד ופירורים צילום: חני לוין

מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.

המצרכים לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח:

לבצק:

  • 4 כוסות קמח תפו"א
  • 1.5 כוסות שמן
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1.5 כוסות שקדים טחונים
  • 2 ביצים

לשוקולד:

  • 2 חב' שוקולד מריר (200 גר')
  • 1 כוס קקאו
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 1 כף מיץ ענבים תירוש / יין
  • 5 ביצים

אופן ההכנה לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים לבצק וערבבו בעזרת הידיים עד לקבלת בצק מפורר.
  2. בתבנית בנונית שטחו 3/4 מכמות הבצק.
  3. בסיר הכניסו את כל המצרכים לשוקולד מלבד הביצים והמיסו על אש נמוכה עד לקבלת מרקם שוקולד חלק ומבריק.
  4. הוציאו מהאש וצננו היטב.
  5. הכניסו את הביצים אחת אחרי השנייה וערבבו היטב.
  6. שפכו את השוקולד על שכבת הבצק שבתבנית ופזרו את יתר הפירורים שנותרו מלמעלה.
  7. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 עד 25 דקות, או עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה וחג שמח.

מתכון כשר לפסח עוגת שכבות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}