לא להאמין
מתכון לפריקסה כשר לפסח
פרגנו לעצמכם בארוחת ערב מוצלחת ומשביעה עם פריקסה כשר לפסח, במילוי של תפוחי אדמה, ביצים, מלפפון חמוץ וטונה, יעשו לכם את הערב הכי טעים שיש
- חני לוין
- ט"ז ניסן התשפ"א
פריקסה כשר לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לפריקסה כשר לפסח
זמן ההכנה: 45 דקות.
המצרכים לפריקסה כשר לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
הכמות מספיקה ל- 22-25 יחידות
- 12 מצות
- 1 כוס קמח מצה
- 1 אבקת אפיה
- 5 ביצים L
- פלפל שחור
- מלח
- שמן - לטיגון
למילוי:
- תפוחי אדמה מבושלים
- טונה סחוטה משמן
- מלפפון חמוץ
- טבעות זיתים שחורים
- ביצים קשות
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה לפריקסה כשר לפסח:
- פוררו את המצות והשרו אותן במים במשך רבע שעה, סננו וסחטו היטב.
- הוסיפו את הקמח מצה, הביצים, אבקת האפיה והתבלינים וערבבו היטב, השאירו למנוחה במשך 10 דקות
- צרו בעזרת ידיים רטובות, לחמניות מאורכות וטגנו בשמן עמוק משני צדדים.
הערה: לחמם את השמן היטב לפני הטיגון ובזמן הטיגון להנמיך את האש.
בהצלחה רבה וחג שמח
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות