הא לחמא עניא
מתכון ללחמניות כשרות לפסח
מי שלא שמע על לחמניות כשרות לפסח, מוזמן לנסות בפעם הראשונה את הלחמניות המיוחדות הללו, רכות ומוצלחות ולא תפסיקו לקצור מחמאות
- חני לוין
- ט"ז ניסן התשפ"א
לחמניות כשרות לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון ללחמניות כשרות לפסח
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.
המצרכים ללחמניות כשרות לפסח: 30 לחמניות
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 2 כוסות מים
- 1 כוס שמן
- 3 כוסות קמח מצה
- 1 כפית מלח
- 2 כפות סוכר
- 8 ביצים L
אופן ההכנה ללחמניות כשרות לפסח:
- הרתיחו את המים, השמן, המלח והסוכר, כאשר המים מבעבעים הוסיפו 3 כוסות קמח מצה וערבבו היטב עד שהבצק נפרד מהדפנות, והסירו מהאש
- הוסיפו את הביצים אחת אחרי השניה תוך ערבוב תמידי (כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השניה)
- צרו כדורים בגודל בנוני והניחו במרווחים אחד מהשני.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על - 200° למשך 35-40 דקות,.
ניתן להוסיף לעיסה: בצל מטוגן, חמוציות, זיתים, אורגנו ועוד ..
בהצלחה רבה וחג שמח
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות