אהובה ומוצלחת
מתכון לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח
עוגת גבינה אהובה ומוצלחת: שילוב של בצק אפוי ותערובת גבינות קרה היוצרים יחד עוגה מיוחדת וטעימה בזילוף של ריבת חלב מלמעלה ובתוכה הנותנת את הטעם המושלם לקינוח חגיגי, חלבי ומושקע
- חני לוין
- ט"ו ניסן התשפ"א
עוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.
המצרכים לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח:
לבסיס:
- 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
- 2/3 כוסות שמן
- 2/3 כוס סוכר
- 2/3 כוס שקדים טחונים
- 2 ביצים
למילוי הגבינה:
- 500 מל שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 1 סוכר וניל
- 4 כפות פודינג
- 1 כפית ריבת חלה
- 250 גר גבינה לבנה
- 1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח:
הכנת הבסיס:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד, שטחו בתבנית עגולה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה נאה.
הכנת מילוי הגבינה:
- הקציפו את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, הוסיפו את הסוכר, הסוכר וניל, הפודינג, הגבינה והשמנת החמוצה וערבבו בעדינות עד לאיחוד.
- שטחו את התערובת על תחתית העוגה שהתקררה.
- זלפו מעל ריבת חלב והכניסו להקפאה להתייצבות של שעתיים לפחות .
בהצלחה רבה וחג שמח.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות