י"ח כסלו התשפ"ה
19.12.2024
שולחן עורך

מתכון לזרוע ברוטב בצל ופטריות

רגע הכנת הזרוע הוא אחד מרגעי החן הנפלאים המלאים בניחוח הקסום של חג הפסח. זהו רגע מיוחד של בית נקי ובוהק, של ציפייה דרוכה לחג קסום של חירות. הרגע הנפלא הזה הוא כבר סיבה לעמוד ולהמשיך את המסורת עם מתכון מוצלח לזרוע ברוטב בצל ופטריות

מתכון לזרוע ברוטב בצל ופטריות
זרוע ברוטב בצל ופטריות צילום: תהילה גיגי

מתכון לזרוע ברוטב בצל ופטריות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 50 דקות.

המצרכים לזרוע ברוטב בצל ופטריות:

  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1 קופסת פטריות
  • זרוע
  • פפריקה מתוקה
  • גריל עוף
  • תבלין על האש
  • 1.5 כוסות מים

אופן ההכנה לזרוע ברוטב בצל ופטריות:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו את הפטריות והמשיכו לתגן עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב תמידי.
  2. הכניסו את הזרוע וטגנו מעט, הוסיפו תבלינים, מים וערבבו היטב.
  3. כסו את הסיר והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך כ 45 עד 50 דקות, עד לבישול מלא.

בהצלחה רבה ופסח כשר ושמח

המתכון מאת: תהילה גיגי

מתכון בשר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}