כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
פיקנטי ומעט חריף

מתכון לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ

מתכוננים לחג עם מגוון סלטים מעניינים, והפעם עם מתכון מוצלח של גזר מרוקאי בשילוב ירק קצוץ ותיבול עסיסי ומעורר תיאבון | סלט שיצבע לכם את שולחן החג בססגוניות  ויעשיר לכם את הארוחה בטעם פיקנטי ובחריפות מעודנת

מתכון לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ
סלט גזר מרוקאי וירק קצוץ צילום: אורלי מוסאי

מתכון לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ:

  • 4 גזרים קלופים
  • 3 שיני שום כתוש
  • פפריקה מרוקאית בשמן
  • פפריקה חריפה
  • כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מעט שמן

אופן ההכנה לסלט גזר מרוקאי וירק קצוץ:

  1. בסיר עם מים הכניסו את הגזרים והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 20 דקות עד לריכוך חלקי. הוציאו את הגזרים, צננו היטב וחיתכו לעיגולים.
  2. הכניסו את עיגולי הגזרים לקערה והוסיפו את יתר המצרכים, ערבבו בעדינות והכניסו לקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אורלי מוסאי.

מתכון סלט גזר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}