כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בעשר דקות הכנה

מתכון לנתח סלומון שלם בתנור, מהיר, עסיסי וטעים אש

אוהבים מתכונים קלילים ומהירים? קבלו מתכון מעולה לנתח של דג סלמון עסיסי וטעים אש, מלא תיבול ומוצלח בקלי קלות. יעשה לכם את סעודת השבת איכותית ומכובדת יותר

מתכון לנתח סלומון שלם בתנור, מהיר, עסיסי וטעים אש
נתח סלומון שלם בתנור, מהיר, עסיסי וטעים אש צילום: ורד כהן

מתכון לנתח סלומון שלם בתנור, מהיר, עסיסי וטעים אש

זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפייה: 25 דקות

המצרכים לנתח סלומון שלם בתנור, מהיר, עסיסי וטעים אש:

  • 1 דג סלמון שלם

לרוטב:

  • 1 כף גדושה תבלין קארי
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית פלפל שחור.
  • 1 כפית שטוחה  מלח.
  • 1 כפית מלח לימון.
  • 3 שיני שום כתושות.
  • 1/2 כוס שמן בערך.

אופן ההכנה לנתח סלומון שלם בתנור, מהיר, עסיסי וטעים אש:

  1. הניחו את דג הסלמון על תבנית תנור גדולה.
  2. בקערית ערבבו היטב את כל המצרכים לרוטב עד לקבלת איחוד
  3. מרחו את הדג ברוטב מכל הכיוונים.
  4. כסו את התבנית חלקית והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: ורד כהן

 

מתכון דג סלמון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}