מתכון לסלמון אפוי בקראסט פריך של פיצוחים
קבלו את המתכון הכי טעים בספר! חגיגי, קליל ועשיר בטעמים! דג סלמון אפוי בקראסט פריך של פיסטוקים, שקדים ודבש, חרדל ופרוסות לימון • מממממ עם כל כך הרבה דברים טעמים, איך אפשר לטעות
- כתבה מקודמת
- ב' ניסן התשפ"א
רשימת מצרכים:
מה צריך כדי להכין?
1 קילו סלמון מפולט טרי
1 כוס פיסטוקים גרוסים דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן זית
5 פרוסות לימון
1/2 כוס שקדים גרוסים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
5 כפות טריאקי
2 כפות חרדל חלק רמי לוי
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
4 כפות מיונז
1 כפית חרדל חלק
1 כף דבש
4 כפות עירית קצוצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה:
1.מניחים את הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה.
2.מערבבים יחד את מרכיבי ציפוי מלבד הפיצוחים והפטרוזיליה ומברישים את הדג
3.מערבבים את השקדים, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומצמידים מעל .
4.מסדרים פרוסות לימון מעל .
5.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 20 דקות .
6.מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים ליד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות