25 דקות בישול
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח
פשטידת תפוחי אדמה מעניינת וטעימה המתבשלת על האש בקלי קלות, מתכון מעולה הניתן להכנה גם בפסח, עם טעם משובח ומוצלח
- חני לוין
- ב' ניסן התשפ"א
פשטידת תפוחי אדמה צילום: שולמית שחר
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח
זמן ההכנה: 45 דקות. זמן בישול: 25 דקות
המצרכים לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח:
- 750 גרם תפוחי אדמה (לבשל אותם בסיר עם מים יחד עם הקליפה עד לריכוך ולקלף)
- 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
- 1 חבילה כוסברה קצוצה
- 8 ביצים גודל לארג'
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית כורכום
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה לפשטידת תפוחי אדמה המתאימה גם לפסח:
- מרסקים את תפוחי האדמה למחית
- מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים עם התיבול, אפשר כמובן לשנות תיבול לפי טעמכם
- משמנים 2 מחבתות גדולות עם כ3 מ"מ שמן לכל מחבת ומחממים את השמן היטב
- יוצקים לכל מחבת חצי מהכמות ומשטחים את המסה, מנמיכים את חום הכיריים ומטגנים את הפשטידות כשהן מכוסות עד להזהבה של הצד התחתון,
- הופכים את הפשטידה בזהירות עם 2 כפות הגשה שטוחות או עם צלחת ומטגנים את הצד השני ללא מכסה
- מעבירים בזהירות את הפשטידות לצלחות הגשה ומתענגים מהריח ואחר כך מהטעם
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שולמית שחר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות