טעימים וממכרים
מתכון לכדורי ריבת חלב ושוקולד בלונדי
כדורים חלביים מוצלחים וממכרים של תערובת ריבת חלב עם שוקולד בלונדי ושמנת מתוקה בשילוב ביסקוויטים הטחונים גס היוצרים יחדיו מתכון נפלא לכדורי ריבת חלב טעימים במיוחד
- חני לוין
- א' ניסן התשפ"א
כדורי ריבת חלב ושוקולד בלונדי צילום: רחלי גוזלן
מתכון לכדורי ריבת חלב ושוקולד בלונדי
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים לכדורי ריבת חלב ושוקולד בלונדי:
- 250 גר' ביסקוויטים פתי בר
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 1/2 קופסא ריבת חלב
- 1 חב' שוקולד בלונדי
אופן ההכנה לכדורי ריבת חלב ושוקולד בלונדי:
- הכניסו לסיר קטן את כל המצרכים מלבד הביסקוויטים והניחו על אש נמוכה עד להמסה מלאה של השוקולד, ולקבלת מרקם שוקולדי אחיד.
- טחנו גס את הביסקוויטים ושפכו עליהם את תערובת השוקולד, ערבבו היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- כדררו לכדורים בינוניים או קטנים וצפו בקוקוס ניתן לצפות בתערובת של קוקוס רגיל וקלוי יחד.
- שימרו בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: רחלי גוזלן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות