טיפים לשמירת סירים וכלי בית במשך שנים
ערב פסח וזה הזמן שלך להתחדש בכלים וסירים יפים לחג, לאירוח מושלם. סירים וכלי מטבח צריכים להיות איכותיים, בדרך כלל אנחנו בוחרים אותם מנירוסטה כדי שילוו אותנו למשך שנים ארוכות, מה אנחנו צריכים לדעת על שמירת הסירים במטבח שלנו?
- כתבה מקודמת
- ט' ניסן התשפ"א
- 1 תגובות
אחסון - זהיר ונכון של הכלים חשוב לתוחלת החיים והביצועים שלהם. מומלץ ביותר לאחסן את כלי הבישול על מדף תלייה עם מרווח גדול בין פריט לפריט. אם אין במטבחכם מדף תלייה, אחסנו את כלי הבישול בארון והניחו ביניהם כחוצץ בד רך או מגבת מטבח בכדי להימנע משריטות או פגיעות של המשטח.
בישול - כשאנחנו מבשלים בשר, עוף או דגים ישר מהמקרר, תנו להם לשבת בטמפרטורת החדר למשך 10-15 דקות. לפני הבישול, טפחו קלות עם מטלית או מגבת נייר כדי להסיר לחות עודפת. הנחת מזון קר על מחבת חמה עלול לגרום להידבקות ולכלוך, מכיוון שהפלדה מתכווצת במגע עם טמפרטורה קרירה.
המליחו את המים רק לאחר הרתיחה – כאשר ממליחים את המים בסיר לפני הרתיחה, המלח עלול לגרום לקורוזיה (איכול המתכת), אשר משאיר סימנים זעירים ובלתי ניתנים להסרה בתחתית הסיר.
חום גבוה: נירוסטה באיכות גבוהה יעילה בהחזקת והולכת החום. חימום על אש גבוהה מידי עלול להוביל לשריפת המזון.
בסולתם תקבלו לפסח עד 60% הנחה על מגוון כלי בישול ואפייה.
לפרטים היכנסו עכשיו: https://soltam.co.il/
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות