כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעים במיוחד

מתכון לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב

טורטייה במילוי גוואקמולי - סלט אבוקדו טעים, בריא ומזין, מלא בכל טוב עם עגבניות, ביצים קשות, בצל ופלפל חריף קצוץ | מנה מוצלחת וטעימה במיוחד

מתכון לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב
טורטיה במילוי סלט אבוקדו צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב

זמן ההכנה: 10 דקות

המצרכים לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב:

  • 4 טורטיות מוכנות (ניתן לרכוש בכל סופר)
  • 2 אבוקדו מעוכים במזלג
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1 ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות (לטבעוניים: ניתן לוותר)
  • 1 פלפל חריף קצוץ (*למי שאוהב חריף)
  • 1 כף שמן זית
  • מיץ לימון טרי
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לטורטייה במילוי סלט אבוקדו מלא בכל טוב:

  1. בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים
  2. הניחו טורטייה על צלחת, ומרחו עליה מתערובת האבוקדו, גלגלו את הטורטייה לרול וחיתכו לשניים.
  3. הערה: אם הטורטייה אינה גמישה בזמן הקיפול, ניתן לחמם אותה במיקרוגל כ-5 שניות לפני שמניחים את המילוי.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י – מתכונים בעשר דקות

מתכון טורטיה סלט אבוקדו גוואקמולי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}