קלה ומעולה
מתכון לפשטידת תירס חלבית וטעימה במיוחד
מתכון חלבי ומנצח של תירס וגבינות המשולבים יחדיו ויוצרים פשטידה מעולה וטעימה במיוחד | מתכון קל ומהיר הכנה המתאים לארוחות חלביות או לסעודה שלישית יוקרתית יותר
- חני לוין
- כ"ח אדר התשפ"א
פשטידת תירס וגבינות צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לפשטידת תירס חלבית וטעימה במיוחד
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.
המצרכים לפשטידת תירס חלבית וטעימה במיוחד:
- 1 בצל קטן קצוץ
- 2 כוסות תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזל)
- 2 ביצים
- 1 קופסת גבינת קוטג’ (250 גרם)
- 3 כפות גדושות קמח תופח
- 2 כפות גדושות גבינה צהובה
- 2 כפות גדושות גבינה בולגרית מפוררת
- 1 כף גדושה גבינת קשקבל (לא חובה)
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות זיתים ירוקים קצוצים (לא חובה)
אופן הכנה לפשטידת תירס חלבית וטעימה במיוחד:
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה. הורידו מהאש והעבירו לקערה.
- הוסיפו לקערת הבצל המטוגן את יתר החומרים וערבבו.
- צקו לתבניות מאפינס או אינגליש קייק והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-40 דקות.
- הערה: ניתן להכין את הפשטידה ללא בצל עבור הילדים ולהוסיף כף שמן זית/קנולה לתערובת.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות