טעמים חדשים
מתכון למאפה טורקי עם גבינת קשקבל
בין הניקיונות, הקניות וההכנות הרבות לחג, כדאי שתעצרי רגע להכין תערובת גבינות, למלא בצק פילאס, להבריש, להכניס לתנור ל 30 דקות וליהנות ממאפה גבינות טורקי טעים, בריא ומזין
- כתבה מקודמת
- כ"ט ניסן התשפ"א
מאפה טורקי צילום: בן יוסטר
מאפה טורקי
מתכון למאפה טורקי עם גבינת קשקבל
זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפייה: 20 דקות
רשימת מצרכים:
1 חבילה פילאס טורקי רמי לוי
200 גרם קשקבל מגוררת
1 בצל ירוק קצוץ
200 גרם בולגרית רכה
1 ביצה
1 כפית מלח
לרכישת מצרכי המתכון לחצו כאן>>>
לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום
להגשה:
ירקות חתוכים: עגבניות שרי, מלפפונים ומקלות גזר
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים את הגבינות עם המלח, הביצה והבצל הירוק. מומלץ להעביר לשקית זילוף (אפשר גם בלי).
- 2.פורסים את בצק הפילאס ומורחים שורת גבינה לרוחב הבצק ומגלגלים.
- 3.חותכים בסיום גלגול הגבינה את הבצק, וממשיכים עם שאר הבצק והמלית.
- 4.מניחים את המקלות הממולאים בתבנית מרופדת נייר אפייה, ומהדקים את הקצוות שלהם.
- 5.מברישים בביצה טרופה ושומשום, ואופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות