כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בתאבון

מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש

ארוחת צהריים פיקנטית שכולם אוהבים, במהירות וללא בלאגן | מתכון לשניצלים ברוטב פיקנטי הנצלים על מחבת פסים ומוגשים בבאגט על מצע חסה, ירקות ורטבים שונים

מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש
חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש צילום: ורד כהן

מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:

  • חזה עוף פרוס לשניצלים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מעושנת
  • צ'ילי גרוס
  • שום גבישי
  • תבלין על האש
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:

  1. בקערה הכניסו את כל התבלינים עם השמן וערבבו היטב (ניתן להוסיף כל תבלין אהוב)
  2. הוסיפו את חזה העוף הפרוס וערבבו היטב עם התערובת כך שכל השניצלים יקבלו תיבול.
  3. הניחו בצד במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
  4. חממו מחבת פסים עם מעט שמן וטגנו את השניצלים משני הכיוונים עד להשחמה יפה.
  5. הגישו בתוך באגט עם מיונז, קטשופ ורוטב ברביקיו. בתוספת של טבעות בצל, עגבנייה, מלפפון חמוץ פרוסים דק וחסה. ניתן לטגן גם בצל ולהוסיף.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: ורד כהן

 

 

מתכון שניצלים חזה עוף על האש

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}