בתאבון
מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש
ארוחת צהריים פיקנטית שכולם אוהבים, במהירות וללא בלאגן | מתכון לשניצלים ברוטב פיקנטי הנצלים על מחבת פסים ומוגשים בבאגט על מצע חסה, ירקות ורטבים שונים
- חני לוין
- כ"ד אדר התשפ"א
חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש צילום: ורד כהן
מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:
- חזה עוף פרוס לשניצלים
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה מעושנת
- צ'ילי גרוס
- שום גבישי
- תבלין על האש
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:
- בקערה הכניסו את כל התבלינים עם השמן וערבבו היטב (ניתן להוסיף כל תבלין אהוב)
- הוסיפו את חזה העוף הפרוס וערבבו היטב עם התערובת כך שכל השניצלים יקבלו תיבול.
- הניחו בצד במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
- חממו מחבת פסים עם מעט שמן וטגנו את השניצלים משני הכיוונים עד להשחמה יפה.
- הגישו בתוך באגט עם מיונז, קטשופ ורוטב ברביקיו. בתוספת של טבעות בצל, עגבנייה, מלפפון חמוץ פרוסים דק וחסה. ניתן לטגן גם בצל ולהוסיף.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ורד כהן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות