ארוחת ערב מפנקת
מתכון לבאגט במילוי גבינות ותוספות
מחפשים ארוחת ערב מקורית ומהירה? הרעיון הזה מתאים בדיוק בשבילכם לאירוח חלבי או סתם ארוחת ערב מפנקת ומוצלחת בעשר דקות הכנה | חצאי באגט במילוי גבינות ותוספות מיוחדות
- חני לוין
- כ"ג אדר התשפ"א
באגט במילוי גבינות ותוספות צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לבאגט במילוי גבינות ותוספות
זמן ההכנה: 10 דקות
המצרכים לבאגט במילוי גבינות ותוספות:
- באגט קצר באורך 25-30 ס"מ
- 4 שיני שום כתושות
- 4 כפות שמן זית
- 1 כוס גבינה צהובה / מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)
- 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
- 1 כפית עלי טימין
- תוספות לפי הטעם: עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות, תירס ועוד,
אופן הכנה לבאגט במילוי גבינות ותוספות:
- חצו את הבאגט לאורכו באופן שווה בעזרת סכין.
- בקערית הכניסו שמן זית ושום כתוש והברישו את שני חלקי הבאגט באופן שווה.
- פזרו על חצאי הבאגט את הגבינות, הטימין ותוספות לפי טעמכם.
- הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ-10 דקות, עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות