בריאות וטעימות
מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס
עוגיות בריאות וטעימות במיוחד בתוספת של שוקולד צ'יפס המוסיף את הטעם המוצלח למאפה טעים; מתכון קל להכנה ומהיר בשילוב קינמון ואגוזים קצוצים
- חני לוין
- כ"ג אדר התשפ"א
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 25 דקות.
המצרכים לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס:
- 3 כוסות שיבולת שועל דקה
- 1 כוס קמח תופח
- 3/4 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1/2 כפית קינמון
- 1 כוס שוקולד צ’יפס
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה לעוגיות שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה, הניחו בצד למנוחה של 5 דקות.
- כדררו לכדורים קטנים וגלגלו בשיבולת שועל, הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה והכניחסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך 25 דקות או עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות