כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
תוספת מוצלחת

מתכון לחזה עוף, תפוחי אדמה ופלפלים בחריפות מעודנת

תוספת מוצלחת וקלה להכנה של קוביות חזה עוף, מוקפצות עם מלא בצל מוזהב ופלפלים בגוונים, בתוספת קוביות מיני של תפוחי אדמה ורוטב צ'ילי, יוצרים יחדיו תבשיל טעים ופיקנטי בחריפות מעודנת

מתכון לחזה עוף, תפוחי אדמה ופלפלים בחריפות מעודנת
חזה עוף, תפוחי אדמה ופלפלים בחריפות מעודנת צילום: חני לוין

מתכון לחזה עוף, תפוחי אדמה ופלפלים בחריפות מעודנת

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 45 דקות

מתכון לחזה עוף, תפוחי אדמה ופלפלים בחריפות מעודנת:

  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • מלח לפי הטעם
  • 1/4 כוס שמן
  • 1.5 כפיות פפריקה
  • מעט פלפל שחור
  • 1/2 כפית תבלין על האש
  • 1/2 כפית גריל דג
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות רוטב צ'ילי

המצרכים לחזה עוף, תפוחי אדמה ופלפלים בחריפות מעודנת:

  1. חממו סיר או מחבת רחבה עם השמן וטגנו את הבצל עד לשקיפות, הוסיפו את הפלפלים וטגנו עד להשחמה, הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב.
  2. הכניסו את קוביות חזה העוף והקפיצו במשך 10 דקות, הוסיפו את הרסק עגבניות והרוטב צ'ילי וערבבו היטב.
  3. הנמיכו את האש וכסו את הסיר או המחבת, ובשלו במשך 45 דקות.
  4. הגישו לצד אורז לבן.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון חזה עוף מוקפץ אוכל פיקנטי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}