בעשר דקות
מתכון לסלט פטריות ופקאן סיני ברוטב סויה
מרענן טעים וערב לחיך, מתכון מושלם לסלט מהיר הכנה בעשר דקות של פטריות פרוסות עם פקאן סיני מסוכר בתוספת של עירית קצוצה ורוטב סויה הנותן את הטעם העיקרי בסלט שלא תפסיקו לאכול
- חני לוין
- י"ט אדר התשפ"א
סלט פטריות ופקאן סיני ברוטב סויה צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט פטריות ופקאן סיני ברוטב סויה
זמן ההכנה: 10 דקות.
המצרכים לסלט פטריות ופקאן סיני ברוטב סויה:
- 1 חבילת / סלסלת פטריות שמפיניון טריות
- 100 גרם פקאן סיני מסוכר (ניתן לקצוץ אותם גס או להשתמש בהם שלמים)
- 1-2 כפות עירית קצוצה (ניתן להשתמש במקום בבצל ירוק קצוץ- בחלק הירוק)
- 1 כף שמן זית
- 2 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה לסלט פטריות ופקאן סיני ברוטב סויה:
- פרסו את הפטריות לפרוסות דקות והכניסו לקערת הסלט, הוסיפו פקאן סיני מסוכרים, קצוצים גס או שלמים, ופזרו מלמעלה את העירית הקצוצה.
- לקראת ההגשה זלפו שמן זית והוסיפו את הרוטב סויה וערבבו.
- הגישו לשולחן ותתענגו על כל ביס.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות