קל להכנה
מתכון לחמוסתה - מרק קובה
אוכל מסורתי מחמם ומתאים ליום סגריר | מרק קובה הנקרא "חמוסתה" מורכב מכרפס, עלי סלק, תבלינים וקציצות קובה מוכנות, היוצרים יחד ארוחת צהרים טעימה וקלה להכנה
- חני לוין
- י"ח אדר התשפ"א
חמוסתה - מרק קובה צילום: תהילה גיגי
מתכון לחמוסתה - מרק קובה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 25 דקות
המצרכים לחמוסתה - מרק קובה:
- 5 שיני שום
- 1 חבילת כרפס קצוץ
- 1 חבילת עלי סלק קצוצים
- 2 לימונים סחוטים
- 1 חבילת קובה
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מים רותחים עד ל3/4 מהסיר.
אופן ההכנה לחמוסתה - מרק קובה:
- חממו סיר עמוק עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה הוסיפו את הכרפס ועלי הסלק וטגנו כרבע שעה, הוסיפו תבלינים וערבבו הוסיפו מים רותחים ובשלו במשך 10 דקות.
- הוסיפו את הקובה הקפוא והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 25 דקות, בסוף הוסיפו את הלימון וערבבו היטב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תהילה גיגי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות