חגיגי ומכובד
מתכון לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת
קינוח חגיגי במיוחד ומושלם שיעשה לכם כל אירוע ליוקרתי יותר, מתכון לטריקולד בצנצנת יוקרתית | תוכלו לקשט בכל מה שתחפצו ולהמיר את המצרכים לפרווה כך תוכלו להכין את הקינוח גם לסעודה בשרית
- חני לוין
- י"ז אדר התשפ"א
קינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן המתנה: 120 דקות.
המצרכים לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת:
צנצנות בקוטר 16
לשכבה ראשונה:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד
- 3 כפות גבינת שמנת
לשכבה שניה:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד לבן.
- 3 כפות גבינת שמנת
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת:
לשכבה הראשונה:
- הקציפו 200 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט.
- המיסו 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד עד להמסה מלאה.
- אחדו את השוקולד והקצפת וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
- הוסיפו 3 כפות גבינת שמנת וערבבו, זלפו לצנצנות עד ל 1/3 גובה.
- הכניסו להקפאה במשך 60 דקות.
לשכבה השניה:
- הקציפו 200 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
- המיסו 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן.
- אחדו בין התערובות.
- הוסיפו 3 כפות גבינת שמנת, ערבבו היטב וזלפו בצנצנות מעל השכבה הכהה.
- הכניסו להקפאה לשעה נוספת.
לציפוי:
- המיסו 100 גרם שוקולד מריר והוסיפו 100 מ"ל שמנת מתוקה ערבבו היטב עד לאיחוד.
- שפכו בצנצנות מעל 2 השכבות, הכניסו להקפאה שוב עד שהגנאש מתייצב.
- הניחו מלמעלה שוקולדים וקישוטים כרצונכם.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות