כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מהיר הכנה

מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי

מנה קלה וטעימה במיוחד שכל ילד ומבוגר יאהב | רבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי, הנאפים בתנור עד להשחמה ויוצרים תוספת מושלמת לארוחת הצהריים

מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי
רבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי צילום: שולמית שחר

מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי

זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 35 דקות

המצרכים לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:

  • 12 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 קופסת שימורים של חומוס שלם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה גרוסה
  • טימין
  • פילדלפיה
  • פירורי פנקו

אופן ההכנה לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
  2. שוטפים את החומוס ומסננים מנוזלים
  3. מניחים את תפוחי האדמה והחומוס בתבנית ומורחים אותם עם הידיים בשמן זית
  4. מפזרים מעל את התיבול, מעט מכל דבר לפי טעמכם, מפזרים מעל פירורי פנקו.
  5. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על חום של 200 מעלות עד הזהבה
  6. הערה: ניתן לשנות תיבול לפי טעמכם

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

מתכון תפוחי אדמה חומוס אוכל פיקנטי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}