רעיון לגיוון
מתכון לעוף על מצע סלרי, שומר ובצל בתיבול עדין
מחפשים רעיון לארוחת צהריים מגוונת? קבלו מתכון מהיר וטעים של כרעיים עוף על מצע סלרי, שומר ובצל המתובלים בטוב טעם, הגישו אותו על מנת אורז לבן או קוסקוס והארוחה שלכם מוכנה
- חני לוין
- י"ז אדר התשפ"א
עוף על מצע סלרי, שומר ובצל בתיבול עדין צילום: מירב מלכה
מתכון לעוף על מצע סלרי, שומר ובצל בתיבול עדין / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 60 דקות.
המצרכים לעוף על מצע סלרי, שומר ובצל בתיבול עדין:
- 6 כרעיים עוף
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 1 שן שום קצוצה
- 2 שומר חתוך לרצועות דקות
- 3 עלי סלרי קצוצים
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לעוף על מצע סלרי, שומר ובצל בתיבול עדין:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל והשום עד להזהבה, הוסיפו את השומר ועלי הסלרי וטגנו יחד תוך כדי ערבוב תמידי במשך 20 דקות עד להשחמה נאה.
- כשהכל מטוגן היטב הוסיפו מלמעלה את הכרעיים ומלאו את הסיר במים עד לגובה העוף.
- תבלו בפפריקה, מלח ופלפל שחור, ערבבו היטב והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש והשאירו את הסיר פתוח, בשלו במשך כשעה או יותר עד לצמצום הנוזלים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות