לארוחת ערב חלבית
מתכון לפשטידת גבינות וברוקולי
ארוחת ערב מוצלחת עם פשטידת גבינות וברוקולי מיוחדת וטעימה | מתכון קל להכנה אך דורש מעט זמן | מתאימה כתוספת בארוחות חלביות חגיגיות ומשפחתיות ומוסיפה יוקרה וטעם משובח לשולחן
- חני לוין
- ט"ז אדר התשפ"א
פשטידת גבינות וברוקולי צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת גבינות וברוקולי
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפייה: 45 דקות.
המצרכים לפשטידת גבינות וברוקולי:
- 1 חבילת ברוקולי סנפרוסט
- 1 קוטג' קטן
- 2 ביצים
- 5 כפות קמח אוסם
- 150 גר' בולגרית
- 100 גר' צהובה מגורדת
- 120 גר' גבינת פרמזן
- 1 בצל קצוץ מטוגן
אופן הכנה לפשטידת גבינות וברוקולי:
- בסיר רחב הניחו את פרחי הברוקולי עם מים וכף מלח והרתיחו אותם עד לריכוך, סננו היטב וקררו.
- חתכו את הברוקולי לחתיכות קטנות והכניסו לקערה הוסיפו בצל מטוגן, קוטג', 2 ביצים, ג. בולגרית, ג. צהובה, מלח, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- שפכו לתבנית הרצויה, ניתן לפזר מעל מעט שומשום.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות