טעימות וממכרות
מתכון לעוגיות מגולגלות שוקולד ואגוזים
עוגיות אהובות ומוצלחות מלאות שוקולד ובתוספת אגוזים קצוצים המוסיפים טעם מיוחד לעוגיות פריכות ונימוחות בפה, בפיזור של אבקת סוכר מלמעלה, לא תפסיקו לאכול
- חני לוין
- ט"ז אדר התשפ"א
עוגיות מגולגלות שוקולד ואגוזים צילום: יהודית ויטנרוב
מתכון לעוגיות מגולגלות שוקולד ואגוזים
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפיה: 5 דקות.
המצרכים לעוגיות מגולגלות שוקולד ואגוזים:
- 1/2 ק"ג קמח
- 1 כפית שמרים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן
- 250 מ"ל מים פושרים
למילוי:
- ממרח שוקולד
- אגוזים קצוצים
אופן ההכנה לעוגיות מגולגלות שוקולד ואגוזים:
- בקערה הכניסו את הקמח, השמרים, המלח וערבבו היטב.
- הוסיפו את המים והשמן ולושו היטב במשך כ10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
- שמנו קערה והעבירו את הבצק עליה, התפיחו במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
- חלקו את הבצק ל3, ורדדו כל חלק למלבן ארוך, מרחו ממרח שוקולד ופזרו אגוזים קצוצים, גלגלו לרולדה פרסו לפרוסות את הרולדה והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים קטנים.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך כ 5 דקות, עד להזהבה יפה.
- צננו ופזרו מלמעלה אבקת סוכרו הגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מאת: יהודית וינטרוב.
קרדיט מתכון: אושרית אברג'ל
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות