כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
סעודה רביעית מחממת

מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק

אוהבים מרקים? המתכון הזה מעניין וטעים במיוחד | שילוב של כרובית המבושלת עם מגוון ירקות בתוספת אגוז מוסקט המוסיף טעם מיוחד למרק מושלם הנטחן למרקם קטיפתי וחלק

מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק
מרק כרובית צילום: יהודית וינטרוב

מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 40 דקות.

המצרכים למרק כרובית קטיפתי וחלק:

  • 1 כרובית
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 שורש סלרי קצוץ
  • 1 שורש פטרוזיליה קצוץ
  • 3 ארטישוק ירושלמי קלוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • חלב קוקוס

אופן ההכנה למרק כרובית קטיפתי וחלק:

  1. בסיר הכניסו את כל הירקות ומלאו במים עד לכיסוי הירקות.
  2. הוסיפו מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו עד לריכוך מלא במשך 40 דקות.
  3. לאחר הבישול טחנו את המרק עם הירקות עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי
  4. הוסיפו מעט חלב קוקוס ערבבו היטב והגישו חם בצלוחית, ניתן להוסיף קרוטונים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

קרדיט מתכון: שף אבי פרץ

מאת: יהודית וינטרוב

מתכון מרק מרק כרובית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}