סעודה רביעית מחממת
מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק
אוהבים מרקים? המתכון הזה מעניין וטעים במיוחד | שילוב של כרובית המבושלת עם מגוון ירקות בתוספת אגוז מוסקט המוסיף טעם מיוחד למרק מושלם הנטחן למרקם קטיפתי וחלק
- חני לוין
- ט"ו אדר התשפ"א
מרק כרובית צילום: יהודית וינטרוב
מתכון למרק כרובית קטיפתי וחלק
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 40 דקות.
המצרכים למרק כרובית קטיפתי וחלק:
- 1 כרובית
- 1 בצל קצוץ
- 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 שורש סלרי קצוץ
- 1 שורש פטרוזיליה קצוץ
- 3 ארטישוק ירושלמי קלוף
- מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- חלב קוקוס
אופן ההכנה למרק כרובית קטיפתי וחלק:
- בסיר הכניסו את כל הירקות ומלאו במים עד לכיסוי הירקות.
- הוסיפו מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו עד לריכוך מלא במשך 40 דקות.
- לאחר הבישול טחנו את המרק עם הירקות עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי
- הוסיפו מעט חלב קוקוס ערבבו היטב והגישו חם בצלוחית, ניתן להוסיף קרוטונים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
קרדיט מתכון: שף אבי פרץ
מאת: יהודית וינטרוב
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות