כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
חגיגי וטעים

מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי

סלט פיקנטי מושלם של חצילים מטוגנים המתובלים ברוטב עגבניות המשולב תבלינים בתוספת חומץ היוצרים סלט חגיגי וטעים במיוחד לכבוד החג והשבת

מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי
סלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי צילום: חני לוין

סלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי - ורד כהן
אופן הכנת סלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי. קרדיט: ורד כהן

מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי:

1 חציל גדול חתוך לקוביות.

לרוטב:

  • 4 שום קצוצות
  • 1/2 כף כמון
  • 1/2 כפית צילי גרוס
  • מלח לפי הטעם
  • 1.5 כפות פפריקה
  • 1 כף גדושה של סוכר
  • 1/3 כוס חומץ
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות.
  • 1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פיקנטי:

  1. חממו מחבת עם שמן עמוק וטגנו את קוביות החציל עד להשחמה.
  2. הוציאו על גבי נייר סופג.

הכנת הרוטב:

  1. חממו מחבת או סיר קטן עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה.
  2. הוסיפו את יתר המצרכים וערבבו היטב.
  3. הוסיפו את החצילים המטוגנים וערבבו היטב.
  4. ניתן להוסיף מעט שומשום.
  5. אכסנו בקופסא אטומה והכניסו למקרר.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן

מתכון חצילים סלט חצילים רוטב אוכל פיקנטי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}