טעמים מפתיעים
מתכון לביסים של קראנצ'ים מתוקים
התעייפתם מאוזני המן דחוסות ומכבידות? קבלו מתכון מנצח לביסים של קראנצ'ים מתוקים מכוסים בסוכר חום קינמון ושקדים קצוצים ואפילו אופן הקיפול המשגע
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- כ"ט ניסן התשפ"א
קראנצ'ים מתוקים צילום: יח"צ
מתכון לקראנצ\
מתכון לביסים של קראנצ'ים מתוקים
זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 25 דקות
רשימת מצרכים:
1 חבילה בצק פריך מתוק רמי לוי
1 ביצה טרופה
קינמון
סוכר חום
שקדים מולבנים גרוסים
לחצו כאן לרכישת מוצרי המתכון>>>
להגשה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. פורסים את הבצק הפריך על תבנית מרופדת עם נייר אפייה.
2. מברישים את הבצק בביצה טרופה.
3. מפזרים סוכר חום, שקדים וקינמון.
4. בעזרת גלגלת פיצה חורצים ריבועים קטנים.
5. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, מצננים מגישים לצד כוס חלב.
6. רוצים לגוון? את קוביות הבצק ניתן לחתוך ולקפל לצורה מעניינת יותר כמו בסרטון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות