לא תפסיקו לאכול
מתכון למיני תפוחי אדמה קריספיים ומוצלחים
מחפשים מתכון מהיר הכנה כתוספת לארוחת הצהריים? קבלו מתכון מושלם למיני תפוחי אדמה המתובלים בטוב טעם ואפויים עד להשחמה יפיפייה, לא תפסיקו לאכול
- חני לוין
- י' אדר התשפ"א
מיני תפוחי אדמה קריספיים ומוצלחים צילום: ורד כהן
מתכון למיני תפוחי אדמה קריספיים ומוצלחים
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 20 דקות. זמן אפיה: 25 דקות.
המצרכים למיני תפוחי אדמה קריספיים ומוצלחים:
- מיני תפו"א חצויים עם הקליפה
- תבלין טוסקנה
- 1 כף פפריקה
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה למיני תפוחי אדמה קריספיים ומוצלחים:
- הכניסו את תפוחי האדמה לסיר עם מים והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 20 דקות עד לריכוך. הוציאו וסננו היטב.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה הכניסו את תפוחי האדמה הרכים ופזרו את תבלין טוסקנה, הפפריקה והשמן וערבבו היטב בעזרת הידיים עד שכל תפוחי האדמה מקבלים מהתיבול.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 20 עד 30 דקות עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ורד כהן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות