כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קינוח מיוחד ויוקרתי

מתכון לעוגת קרמשניט בשילוב תותים

עוגה אישית האהובה על כולם והפעם עם שדרוג מיוחד יותר של שכבת תותים פרוסים הנחים זה לצד זה על גבי קרם השמנת ויוצרים את המראה המושלם לקינוח מיוחד ויוקרתי יותר

מתכון לעוגת קרמשניט בשילוב תותים
עוגת קרמשניט בתותים צילום: מירב מלכה

מתכון לעוגת קרמשניט בשילוב תותים / מירב מלכה

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 17 דקות.

המצרכים לעוגת קרמשניט בשילוב תותים:

  • 1 חב' בצק עלים מופשר
  • אבקת סוכר
  • מים

למילוי:

  1. 2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה
  2. 1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  3. 1/2 כוס חלב (במידה ומכינים חלבי)
  4. 6 כפות סוכר
  5. 6 כפות גבינת נפוליון
  6. 1 חב' תותים

אופן ההכנה לעוגת קרמשניט בשילוב תותים:

  1. חיתכו את בצק העלים לריבועים או למלבנים, מרחו עליהם מים ופזרו אבקת סוכר, הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה והניחו מעליו עוד תבנית אפיה בכדי שהבצק לא יתפח מידי. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה. הוציאו וצננו.

הכנת המילוי:

  1. לגרסה החלבית: הקציפו את השמנת המתוקה עם הסוכר, הפודינג והחלב עד לקבלת קצף יציב, הוסיפו את הגבינה וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. לגרסה הפרווה: הקציפו את השמנת הצמחית עם הסוכר, פודינג, ומעט מים עד לקבלת קצף יציב.
  3. זלפו על מלבן אחד של בצק מהקצפת ומעל הניחו חצאי תותים שטופים היטב לאחר ייבוש בנייר סופג, הניחו מעל שכבת התותים ריבוע של בצק נוסף ופזרו אבקת סוכר. הניחו חצי תות מלמעלה לקישוט.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מתכון קרמשניט קרמשניט אישי עוגה קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}