מתאים לחודש אדר
מתכון לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות
ססגוני, צבעוני, מלא חיות ומתאים במיוחד לחודש אדר: שכבות של קרם גבינה ותותים אדום המשתלב עם עדשים צבעוניים וקרם גבינה לבנבן ובוהק שיוצרים יחדיו קינוח יוקרתי חלבי
- חני לוין
- ד' אדר התשפ"א
קינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות / מירב מלכה.
זמן ההכנה: 20 דקות
המצרכים לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גר' שוקולד לבן
- 6 כפות גבינת שמנת
- 7 תותים שטופים היטב וטחונים
- צבע מאכל אדום
אופן ההכנה לקינוח קרם גבינה ותותים עם עדשים צבעוניות:
- הקציפו 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
- המיסו 200 גרם שוקולד לבן עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ולאחר ההמסה ערבבו יחד עם השמנת שהקצפנו. הוסיפו 6 כפות גבינת שמנת וערבבו היטב עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- חלקו את הקרם לשני קערות, בקערה אחת הוסיפו את התותים הטחונים ומעט צבע מאכל אדום וערבבו היטב עד לקבלת קרם אחיד ואדום.
- זלפו שכבה מהקרם האדום לתוך כוסות יפות, ומעל פזרו עדשים צבעוניות, על העדשים זלפו מהקרם הלבן ומלמעלה פזרו שוב עדשים צבעוניות.
- שמרו בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובהנאה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות