מתכון לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים
מתכון ממכר לפאי גבינה מושלמת, בציפוי של גנאש שוקולדי חלק ומגוון רחב של שוקולדים אהובים, המקשטים את העוגה ונותנים לה את המראה והטעם היוקרתי ביותר
- חני לוין
- ג' אדר התשפ"א
פאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים צילום: מירב מלכה
מתכון לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים / מירב מלכה
זמן ההכנה: 45 דקות. זמן המתנה: 30 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים:
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1 חמאה רכה
- 1 סוכר וניל
- 1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 4 כפות מים קרים.
לקרם גבינה:
- 250 גר' גבינה לבנה 9%
- 1 שמנת חמוצה
- 250 מ"ל שמנת מתוקה + 125 מ"ל
- 4 כפות פודינג וניל
- 100 גר' שוקולד חלב
לשכבת הציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 120 מל שמנת מתוקה
- מגוון של שוקולדים אהובים
אופן ההכנה לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים:
הכנת הבצק:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
- רדדו והניחו על תבנית לפאי, הדקו היטב והכניסו להקפאה במשך חצי שעה
- הוציאו מהמקפיא והכניסו מייד לתנור שחומם מראש על 180° למשך 20 דקות. או עד להזהבה. וצננו.
- לאחר האפיה מרחו מעל הפאי ממרח אהוב (כל מה שאוהבים )
הכנת המלית:
- בקערה ערבבו היטב את הגבינה, השמנת החמוצה, 250 מ"ל שמנת מתוקה ופודינג וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
- על הגז המיסו 100 גרם שוקולד חלב ו125 מ"ל שמנת מתוקה, אחדו עם תערובת הגבינה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה. שפכו את המלית לתוך עוגת הפאי המוכנה.
הכנת הציפוי:
- המיסו 100 גרם שוקולד מריר ו120 מ"ל שמנת מתוקה אד לאיחוד וקבלת מרקם שוקולדי חלק. שפכו מעל תערובת הגבינה, הניעו את העוגה לצדדים בכדי שהשוקולד יכסה את כל העוגה וקשטו בשוקולדים אהובים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות