כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מקורי במיוחד

מתכון לקציצות מפטריות בטעם בשרי

קציצות מיוחדות בטעם בשרי, רק בפרווה: מתאימות כתוספת במנת פיתות או לאפות, או לצד פירה עסיסי | קציצות המורכבות מפטריות, בצל ומעט קוואקר המתובלות בטוב טעם

מתכון לקציצות מפטריות בטעם בשרי
קציצות מפטריות צילום: מירב מלכה

מתכון לקציצות מפטריות / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן טיגון: 7 דקות

המצרכים לקציצות מפטריות:

  • 1 ק"ג פטריות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום כטוש
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3/4 כוס קוואקר (אפשר טחון)
  • 1 ביצה

התבלינים:

  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט פפריקה

אופן ההכנה לקציצות מפטריות:

  1. שטפו היטב את הפטריות וקצצו אותם דק מאוד או גרדו במגרדת.
  2. חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות וערבבו היטב,
  3. טגנו במשך 7 דקות תוך כדי ערבוב תמידי, הורידו מהאש, הוסיפו את יתר המצרכים, ערבבו היטב וצננו.
  4. צרו קציצות וטגנו משני הכיוונים במחבת עם שמן.
  5. הגישו בתוך לאפה או פיתה או לצד מאכל אחר אהוב.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

מתכון קציצות פטריות פרווה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}