כל הילדים אוהבים
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות
ארוחת צהרים שכל הילדים אוהבים, ספגטי ברוטב אדום עם חצאי נקניקיות שתוכלו להגיש לצד בורקס תפוחי אדמה או כל תוספת אהובה | מתכון קל ומהיר להכנה שתוכלו להכין בדקה האחרונה
- חני לוין
- כ"ז שבט התשפ"א
נקניקיות צילום: חני לוין
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות:
- 1/2 חב' פסטה
- 8 נקניקיות מן הצומח מופשרות
- 3 כפות גדושות רסק עגבניות
- 1/2 כוס מים
- 1/2 בצל קצוץ
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות:
- חממו סיר עם מים והביאו לרתיחה, הוסיפו את הפסטה עם 1 כף מלח וערבבו מעט, בשלו במשך 25 דקות עד שהפסטה מוכנה.
- הוציאו את הפסטה וסננו במסננת.
הכנת הרוטב:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה. הוסיפו את המים, הרסק עגבניות, הפפריקה, המלח והפלפל שחור וערבבו.
- חיתכו את הנקניקיות לחצאים והכניסו לרוטב, ערבבו היטב ובשלו במשך כ2 דקות. תוך כדי ערבוב.
- הוציאו מהאש והוסיפו את הפסטה לתוך הרוטב.
- ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
- הגישו לצד בורקס תפוחי אדמה או שניצלים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות