כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
כל הילדים אוהבים

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות

ארוחת צהרים שכל הילדים אוהבים, ספגטי ברוטב אדום עם חצאי נקניקיות שתוכלו להגיש לצד בורקס תפוחי אדמה או כל תוספת אהובה | מתכון קל ומהיר להכנה שתוכלו להכין בדקה האחרונה

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות
נקניקיות צילום: חני לוין

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות:

  • 1/2 חב' פסטה
  • 8 נקניקיות מן הצומח מופשרות
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 בצל קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות:

  1. חממו סיר עם מים והביאו לרתיחה, הוסיפו את הפסטה עם 1 כף מלח וערבבו מעט, בשלו במשך 25 דקות עד שהפסטה מוכנה.
  2. הוציאו את הפסטה וסננו במסננת.

הכנת הרוטב:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה. הוסיפו את המים, הרסק עגבניות, הפפריקה, המלח והפלפל שחור וערבבו.
  2. חיתכו את הנקניקיות לחצאים והכניסו לרוטב, ערבבו היטב ובשלו במשך כ2 דקות. תוך כדי ערבוב.
  3. הוציאו מהאש והוסיפו את הפסטה לתוך הרוטב.
  4. ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  5. הגישו לצד בורקס תפוחי אדמה או שניצלים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון נקניקיות פסטה רוטב רוטב עגבניות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}