בעשר דקות
מתכון ללימון כבוש עם אריסה
לאוהבי הכבושים: מתכון מהיר וקל להכנה שתוכלו להכין בכל יום, לימון כבוש בתוספת אריסה חריפה או מתוקה לבחירתכם, המשתלבים יחדיו ויוצרים מאכל אהוב שתוכלו לשלב בסלטים או תבשילים
- חני לוין
- כ"א שבט התשפ"א
לימון כבוש באריסה צילום: מתוך הסרטון
אופן הכנת לימון כבוש עם אריסה. קרדיט: ורד כהןלימון כבוש - ורד כהן
מתכון ללימון כבוש עם אריסה
זמן הכנה: 10 דקות.
המצרכים ללימון כבוש עם אריסה:
- 8 לימונים
- 1 כף מלח
- 2 כפות אריסה חריפה / מתוקה
אופן ההכנה ללימון כבוש עם אריסה:
- הניחו בסיר עם מים את הלימונים והניחו על האש, הביאו לרתיחה והשאירו רותח במשך 8 דקות.
- הוציאו מהסיר וחיתכו לרבעים ואח"כ לרצועות, הוסיפו מלח ואריסה וערבבו.
- הכניסו לקופסת אחסון והכניסו לקירור עד לשימוש.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות