מאפה אהוב
מתכון לרולדות תמרים רכות ונימחות בפה
עוגיות נמחות ונמסות בפה במילוי תמרים או כל ממרח אהוב עליכם בתוספת אגוזים קצוצים וקינמון היוצרים יחדיו טעם משובח ומושלם למאפה מיוחד וטעים יותר
- חני לוין
- כ' שבט התשפ"א
רולדות תמרים רכות ונימחות בפה צילום: נועם זיגדון
מתכון לרולדות תמרים רכות ונימחות בפה
זמן הכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים לרולדות תמרים רכות ונימחות בפה:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- 300 גרם מחמאה רכה (חבילה וחצי)
- 1 כוס מיץ תפוזים (תפוזינה)
- 2 סוכר וניל
- 2 אבקת אפיה
- 1 כוס שמן
- 2 חלמונים
- 3/4 כוס סוכר
- קורט מלח
- 1 ק"ג קמח
למילוי:
- ממרח תמרים / פרג / שוקולד / חלבה / ריבה
- קינמון
- אגוזים קצוצים
אופן ההכנה לרולדות תמרים רכות ונימחות בפה:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים לבצק ולושו היטב עד לקבלת בצק אחיד ורך.
- חלקו את הבצק ל-5-6 חלקים שווים ורדדו כל חלק על משטח מקומח למלבן ארוך
- מרחו את ממרח התמרים, פזרו קינמון, אגוזים קצוצים וגלגלו לרולדה ארוכה.
- סמנו פסים לעוגיות על רולדת התמרים והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה.
- הוציאו מהתנור וצננו, פזרו אבקת סוכר ותתענגו.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות