מגוונים בסגר
מתכון לתבשיל אורז צהוב עם גזר ושערות חזה עוף
ארוחת צהרים מיוחדת ומקורית שתשדרג ותגוון לכם את שגרת הסגר, מתכון לאורז צהוב עם גפרורי גזר כתום ושערות חזה עוף, היוצרים יחדיו תבשיל מוצלח וטעים במיוחד
- חני לוין
- כ' שבט התשפ"א
תבשיל אורז צהוב עם גזר ושערות חזה עוף צילום: חני לוין
מתכון לתבשיל אורז צהוב עם גזר ושערות חזה עוף
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן הבישול: 80 דקות.
המצרכים לתבשיל אורז צהוב עם גזר ושערות חזה עוף:
- חזה עוף (ניתן להמיר בכל חלק מהעוף)
- 3 כוסות אורז
- 6.5 כוסות מים
- 1/2 בצל קצוץ
- מעט שמן לטיגון
- 3 גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים
- מלח
- פלפל שחור
- מעט כורכום
אופן ההכנה לתבשיל אורז צהוב עם גזר ושערות חזה עוף:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את גפרורי הגזר וטגנו במשך 10 דקות, תוך כדי ערבוב תמידי.
- הוסיפו את המים והתבלינים וערבבו, הכניסו את חזה העוף השלם, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו בסיר מכוסה במשך 30 דקות עד לריכוך הגזר.
- הוציאו את העוף מהמים וצננו אותו מעט, בעזרת הידיים, פרקו אותו לחתיכות קטנות תוך כדי שאתם קורעים את העוף, כך שיווצר לכם מרקם של שערות, הניחו בצלחת את השערות שיצרתם.
- הוסיפו את האורז לסיר עם המים והגזר וערבבו קלות, הוסיפו גם את שערות העוף וערבבו, הגבירו את האש, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך 25 דקות עד לבישול האורז.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות