כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

לא תאמינו: בגרמניה ובמזרח הרחוק מבקשים ...עוף כשר מישראל

צריכה גוברת של מוצרי משחטת 'עוף טוב' למהדרין ליצוא לשוק היהודי הפרטי בצרפת ולשוק הכללי לתעשייה בגרמניה ובמדינות המזרח הרחוק * מנכ"ל המפעל בבית שאן, אלחנן לוטם: "הם מעריכים את האיכות והידורי הכשרות שיש לנו כאן בישראל"

לא תאמינו: בגרמניה ובמזרח הרחוק מבקשים ...עוף כשר מישראל

נמשכת העלייה בצריכת מוצרי העופות הקפואים מישראל לצריכה ביתית לציבור היהודי בצרפת ולשווקים הכלליים לתעשייה בגרמניה ובמזרח הרחוק. מנכ"ל מפעלי 'עוף טוב' למהדרין, בהשגחת הגרא"ד אויערבאך.

מר אלחנן לוטם גילה כי מידיי חודש מייצא המפעל שבראשותו עשרות טונות של מוצרי המשחטה לשוק היהודי בצרפת ועוד כ- 100 טונות לתעשייה לגרמניה וכמות זהה למדינות המזרח הרחוק. "הם מעריכים את האיכות והידורי הכשרות שיש לנו כאן בישראל והביקוש רק גובר והולך" – מציין מר לוטם.

ובתוך כך, ישראל עוברת למוצרי עופות טריים ארוזים במגש. כבר כיום מייצרות המשחטות ברחבי הארץ כ 10% ממוצריהן בקו הטרי הארוז ובשנה הבאה צפוי הקו הזה לייצר עד כ- 30 אחוזים ממוצרי המשחטות. מנכ"ל 'עוף טוב' למהדרין, מר לוטם אומר כי כבר כיום מייצרת משחטת 'עוף טוב' למהדרין בבית שאן כ- 30 אחוז מהתוצרת לקווים הטריים הארוזים ועד סוף השנה תוכפל הכמות בהתאם לתוכנית העבודה.

"צריך להפנים כי השוק המקומי מעוניין יותר ויותר במוצר טרי מוגמר, ללא תוספות, המיוצר באיכות גבוהה ביותר תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות. הגם שאורך חיי המדף של מוצרים אלה הוא כ- 4 ימים עדיין מעדיפים הצרכנים לרכוש מוצר טרי ארוז במגש מבלי הצורך להשתרך בתור בקצביות המתמעטות והולכות ושבחלקן אינם מצטיינות, בלשון המעטה, בהיגיינה הדרושה".

תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}