ב-5 דקות הכנה
מתכון לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר
עוגת נס קפה בחושה שתוכלו להכין במהירות ובקלי קלות, עם מצרכים הכי פשוטים שיש | עוגה טעימה במיוחד המתאימה לכל עת, רכה ומושלמת, בשילוב שוקולד מריר המזולף מלמעלה ויוצר עוגת שיש מושלמת במראה ובטעם
עוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר צילום: חני לוין
מתכון לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר
זמן ההכנה: 5 דקות. זמן אפיה: 20 דקות
המצרכים לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר:
- 2 ביצים
- 1.5 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח
- 1 סוכר וניל
- 1 אבקת אפיה
- קורט מלח
- 1 כוס מים רותחים (כוס ח"פ חמה)
- 3 כפיות נס קפה שטוחות
לשיוש:
- 1 חב' שוקולד מריר
- 1 כף שמן
אופן ההכנה לעוגת שיש נס קפה ושוקולד מריר:
- בקערה הכניסו את הביצים והסוכר וערבבו, הוסיפו גם את השמן והמשיכו לערבב.
- הוסיפו את הקמח, הסוכר וניל, אבקת האפייה והמלח וערבבו לעיסה אחידה.
- את כפיות הנס קפה הכניסו לכוס עם המים הרותחים וערבבו היטב, הוסיפו אותה לבלילת העוגה וערבבו היטב עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
- שפכו לתבנית ח"פ בינונית או 2 תבניות אינגליש קייק.
- הכניסו את השוקולד המריר וכף שמן לשקית זילוף והניחו בתוך קערה עם מים רותחים עד להמסה מלאה של השוקולד.
- הוציאו את שקית הזילוף עם השוקולד שנמס בתוכה וזלפו מעל העוגה.
- בעזרת מזלג קשקשו את העוגה כך שייווצר לכם צורה של עוגת שיש יפיפייה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות.
- הוציאו מהתנור ותתפנקו, הגישו לצד משקה חם ואהוב.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות