ארוחת ערב מפנקת
מתכון ללזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום
מאפה חלבי ואהוב, מלא בגבינה צהובה, רוטב אדום עסיסי ובמילוי של קוטג' המתובל היטב, משולבים בין דפי הלזניה הרכים ויוצרים יחדיו ארוחת ערב משביעה וטעימה במיוחד
- חני לוין
- י"ז שבט התשפ"א
לזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת לזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום. קרדיט: נועם זיגדוןלזניה במילוי קוטג\
מתכון ללזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 30 דקות.
המצרכים ללזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום:
למילוי:
- 3 קוטג'
- 1 ביצה
- פלפל שחור
- מלח
לרוטב:
- 3 כפות רסק
- 1 כוס מים
- מעט חומץ
- 4 שיני שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור
- אורגנו
- שמן
אופן ההכנה ללזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום:
הכנת המילוי:
- בקערה, ערבבו היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
הכנת הרוטב:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה, הוסיפו את המים ויתר המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת רוטב חלק. הביאו לרתיחה וכבו את האש.
הרכבת הלזניה:
- את דפי הלזניה השרו בתוך מים רותחים במשך 5 דקות, הניחו אחד ליד השני ולא אחד מעל השני אחרת הם נדבקים וקשה להפריד אותם
- בתבנית אפיה הניחו דפי לזניה ומעליהם מרחו מהרוטב, שפכו חצי מהמילוי, פזרו גבינה צהובה והניחו שוב שכבת דפי לזניה,
- מעל מרחו מהרוטב ומעליו מילוי וגבינה צהובה, כסו בדפי לזניה ופזרו גבינה צהובה בכמות נדיבה
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות
- ניתן להוסיף: פטריות/ חצילים מטוגנים / זיתים ועוד'
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות