הברשה לאחר האפייה
לאחר הסערה: כך אופים את החלות של איילת שקד
מיד לאחר הסערה בעקבות תמונת חלות השבת שפרסמה, ח"כ איילת שקד משתפת עם גולשיה את המתכון המלא והמדויק • אז איך אופים את חלות השבת של איילת?
החלות של איילת שקד צילום: איילת שקד
ביום שישי פרסמה, יו"ר סיעת 'ימינה' בכנסת, חברת הכנסת איילת שקד, תמונה מהמטבח, שבה היא נראית מברישה בשמן זית את החלות שאפתה וכתבה "שבת שלום".
הגולשים מיהרו לתקוף וכתבו כי אלו חלות קנויות שכן "מי מבריש חלות אחרי האפייה?". מיד עם צאת השבת הגיבה איילת שקד לעקיצות כלפיה וצירפה את המתכון.
איילת שקד אפתה חלות והרשת סערה
המצרכים:
- 1 קילו קמח כוסמין מלא
- 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים
- כפית שטוחה של מלח
- 1/2-3/4 כוס סוכר
- 3 כוסות מים חמימים
- 1/2 כוס שמן/זית
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים ולשים לקבלת בצק אחיד.
- מתפיחים שעה עד שעתיים.
- קולעים ומפזרים שומשום מעורבב עם מלח.
- מתפיחים עוד רבע שעה.
- אופים על 180 מעלות כחצי שעה עד להשחמה.
מוציאים את החלה מהתנור וכשהיא עדיין לוהטת, מברישים שמן זית ומפזרים מלח גס.
בתאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות