ברכתם שהכל
מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד
מתכון לעוגיות שוקולדיות מפנקות וטעימות במיוחד | עוגיות פדאג' המורכבות משוקולד מריר בשילוב אגוזים קצוצים ומוצרי הבית | קלות להכנה ובמרקם נימוח ונמס בפה שלא תפסיקו לאכול
עוגיות שוקולד פאדג' צילום: יפית וטורי
מתכון לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד
זמן הכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 8-9 דקות.
המצרכים לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 4 כפות שטוחות שמן
- 2 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1/4 כוס קמח תפו"א (אפשר רגיל)
- 3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה לעוגיות שוקולד פאדג' טעימות במיוחד:
- המיסו את השוקולד עם השמן על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי, עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה, ערבבו היטב, הסירו מהאש וצננו.
- בקערת המיקסר הקציפו במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר כ-10 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- שפכו לקצף הביצים את תערובת השוקולד המומס והוסיפו קמח תפו"א, אגוזים קצוצים ושוקולד צ'יפס, ערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
- חממו תנור ל-175°.
- העבירו את הבלילה לשקית זילוף עם פתח בקוטר 2 ס"מ וזלפו תלוליות קטנות של הבלילה ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפיה. אפשר גם עם כפית.
- הכניסו לתנור למשך 8-9 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
- הוציאו מהתנור וצננו לחלוטין.
המתכון מאת: יפית וטורי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות