להתענג על כל ביס
מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן
דג סלמון במתכון מושלם ובתיבול יוצא דופן: לא תפסיקו להתענג על כל ביס, שילוב החרדל עם הסילאן, השמן הזית והתבלינים יוצרים יחדיו רוטב טעים במיוחד
- חני לוין
- ט' שבט התשפ"א
דג סלמון בחרדל וסילאן צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לדג סלמון בחרדל וסילאן:
- 5-6 נתחים של פילה סלמון
- 2 כפות חרדל גרגירים דיז'ון
- 3 כפות סילאן
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה לדג סלמון בחרדל וסילאן:
- השרו את הדג במים וחומץ למשך 20 דקות
- שטפו סחטו וסננו אותו בעדינות, הניחו על נייר סופג להתייבשות וסדרו בתבנית.
- בקערה, ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
- הברישו את הדג היטב מכל הכיוונים
- והכניסו לתנור שחומם מראש על-200° למשך 15 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות