טעם גן-עדן
דלישס: עוף על מצע פתיתים ברוטב סילאן ובצלים
מתכון נהדר לאירוח או סתם לארוחת צהריים דשנה ומלאה בטעמים מעולים ועשירים
- בחדרי חרדים בשיתוף אסם
- י"ג שבט התשפ"א
תבשיל עוף צילום: יח"צ
8 חלקי עוף (ירכיים/שוקיים)
10 כפות רוטב לעוף בתנור אסם בישולים
500 גרם פתיתים בורגול אסם
2.5 כוסות מים רותחים
לקישוט:
פטרוזיליה
מחממים תנור לחום 200 מעלות
בקערה מערבבים את המים הרותחים והרוטב ומכניסים את חלקי העוף, מערבבים היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים
שופכים לתוך תבנית את הפתיתים ומניחים מעל את חלקי העוף.
מכסים את התבנית בנייר אפייה ואלומיניום
ומכניסים לתנור למשך כ-60 דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות