כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעם גן-עדן

דלישס: עוף על מצע פתיתים ברוטב סילאן ובצלים

מתכון נהדר לאירוח או סתם לארוחת צהריים דשנה ומלאה בטעמים מעולים ועשירים

דלישס: עוף על מצע פתיתים ברוטב סילאן ובצלים
תבשיל עוף צילום: יח"צ

8 חלקי עוף (ירכיים/שוקיים)

10 כפות רוטב לעוף בתנור אסם בישולים

500 גרם פתיתים בורגול אסם

2.5 כוסות מים רותחים

לקישוט:

פטרוזיליה

מחממים תנור לחום 200 מעלות

בקערה מערבבים את המים הרותחים והרוטב ומכניסים את חלקי העוף, מערבבים היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים

שופכים לתוך תבנית את הפתיתים ומניחים מעל את חלקי העוף.

מכסים את התבנית בנייר אפייה ואלומיניום

ומכניסים לתנור למשך כ-60 דקות

אסם עוף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}