כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
פשוט ללקק את האצבעות

מתכון לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות

תוספת מושלמת לארוחת הצהריים עם מתכון מוצלח במיוחד של קוביות חזה עוף עם קישואים ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות עסיסי, רק הגישו לצד אורז לבן והארוחה תצא מושלמת

מתכון לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות
חזה עוף, תפו''א וקישואים ברוטב עגבניות צילום: חני לוין

מתכון לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 60 דקות.

המצרכים לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות:

  • 1/2 בצל קצוץ
  • 2 תפו"א בינויים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 קישוא גדול קלוף וחתוך לקוביות
  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 עגבנייה גדולה שטופה וחתוכה לקוביות
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
  2. הוסיפו את קוביות חזה העוף, תפוחי האדמה והקישוא וטגנו תוך כדי ערבוב תמידי עד להלבנת חזה העוף.
  3. הוסיפו את קוביות העגבנייה, התבלינים, המים ורסק העגבניות וערבבו היטב. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
  4. בשלו עם סיר מכוסה במשך 60 דקות.
  5. הגישו לצד אורז לבן

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון ארוחת צהריים חזה עוף תפוחי אדמה קישואים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}