ב' כסלו התשפ"ה
03.12.2024
בטעם נפלא

מתכון לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות

חזה עוף תמיד מתקבל בשמחה בכל בית במיוחד כאשר הוא ממולא בפטריות ובטטה המוסיפים מתיקות מעודנת וטעם נפלא לחזה העוף עם הרוטב העסיסי הנשפך מעליו

מתכון לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות
חזה עוף במילוי בטטה ופטריות צילום: מירב מלכה

מתכון לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות / מאת: מירב מלכה.

זמן ההכנה: 20 דקות. זמם אפיה: 20 דקות.

המצרכים לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות:

  • חזה עוף פרוס לשניצלים דקים

למילוי:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 סלסלות פטריות
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן
  • 1כף תבלין גריל עוף
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט מלח

אופן ההכנה לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות:

הכנת המילוי:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל, הפטריות והבטטה
  2. הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב עד להשחמה נאה

הרכבת המנה:

  1. הניחו את פרוסות חזה העוף על משטח כשהן פתוחות. הניחו כף ממילוי הפטריות והבטטה וגלגלו.
  2. הניחו בתבנית (הניחו את הצד הפתוח של חזה העוף בתחתית התבנית) .

הכנת הרוטב:

  1. בקערית ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת רוטב
  2. שפכו מעל גלילות חזה העוף את הרוטב והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות עד לקבלת מראה שזוף

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון חזה עוף בטטה פטריות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}